Logo Logo

Goed nieuws voor de kopers van Julia's Eiland fase 2. Gister zijn de brieven de deur uit gegaan met het nieuws dat de bouw van de 31 woningen deze fase van Julia's Eiland definitief gebouwd gaan worden. Kopers, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Lees waarom je een persoonlijk account nodig hebt als je straks een huis wilt kopen in Juliahof. Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

Afgelopen vrijdag zijn de brieven de deur uit gegaan met het nieuws dat de bouw van de 45 nieuwe woningen in de eerste fase van Julia's Eiland definitief gebouwd gaan worden. Kopers, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Waar liggen de verschillende type woningen in de tweede fase van Julia's Eiland? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Alle woningen staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

Na het succes van Julia's Eiland fase 1 is het nu tijd voor de tweede fase. De verkoop van de 31 nieuwe woningen gaat op dinsdag 4 juli van start. Achter de schermen zetten we de laatste puntjes op de i voor de start verkoop.

Lees verder

Het is bijna zover! We starten met de verkoop van de tweede fase van Julia's Eiland. In dit nieuwsbericht vertellen wij je alles over de verkoopprocedure.

Lees verder

Wegens het succes van de eerste fase van Julia's Eiland komen er nog 31 schitterende woningen in de tweede fase van deze nieuwbouwwijk in Wateringen. Hier woon je in een groene en waterrijke omgeving, ideaal voor kinderen. Je woont dichtbij of vlakbij het water, sommige woningen hebben zelf een heerlijke vlonder waar je in de zomer een boek kunt lezen terwijl je met je voeten in het water zit.

Lees verder

De verkoop van de 45 nieuwe woningen in de wijk Juliahof is op vrijdag 10 maart online gestart. Op woensdag 15 maart vond er tussen 17.00 en 18.30 uur bij Scrumpy een informatiebijeenkomst plaats. Ruim 150 geïnteresseerden bezochten de informatiebijeenkomst en lieten zich uitgebreid informeren.

Lees verder

De verkoop van de 26 rijwoningen, de 12 twee-onder-een-kapwoningen en 7 ruime herenhuizen in de eerste fase van Julia's Eiland is vandaag online gestart! Om circa 17.00 ontving iedereen die zich als belangstellende heeft aangemeld bij de woningen een e-mailnieuwsbrief met daarin een link naar het persoonlijke inschrijfformulier en een link naar de verkoopdocumenten waaronder de brochure, prijslijst en meer- en minderwerklijsten.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de eerste 45 woningen van Julia's Eiland. De datum van de start verkoop is bekend. Op vrijdag 10 maart gaat de verkoop online van start! Achter de schermen zetten we de laatste puntjes op de i voor de online start verkoop en de informatieavond.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?