Julia's Eiland
Logo Logo

Planning Julia’s Eiland

In de plannen van Julia's Eiland wordt uitgegaan van circa 80 woningen die samen één eiland vormen. Stuk voor stuk worden dit woningen die passen bij het dorpse karakter van Wateringen.

Verkoop fase 1 in volle gang

In de eerste fase komen rijwoningen, ruime herenhuizen en 2 onder 1 kapwoningen in drie verschillende typen. De verkoop van deze woningen is in maart gestart. De bouw van de woningen gaat eind vierde kwartaal 2017 van start. In deze fase zijn nog enkele 2 onder 1 kap woningen beschikbaar. Benieuwd welke bouwnummer dat zijn? Bekijk je favoriete bouwnummer op de website. 

Verkoop fase 2 succesvol gestart!

In de tweede fase komen rijwoningen, ruime herenhuizen en 2 onder 1 kapwoningen in twee verschillende typen. De verkoop is op dinsdag 4 juli gestart. Bekijk de verschillende woningen in fase 2 hier!

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van Julia's Eiland en de andere fases in Juliahof? Zorg er dan voor dat je geen informatie mist! Meld je aan als belangstellende bij jouw favoriete woningtype op de website. De komende tijd ontvangen geïnteresseerden steeds meer informatie over de verkoop van de eerste fase. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?