Julia's Eiland
Logo Logo

Bij een droomwoning hoort uiteraard een prachtige groene tuin. Aan de achtertuin wordt meestal veel zorg besteed, maar hoe zit het met de voortuin? Met de volgende tips en ontwerpen maak jij bij je droomhuis in een handomdraai een paradijsje van je voortuin. En dan ook nog duurzaam!

Lees verder

Vorige week donderdag is de verkoop van de 41 prachtige woningen in fase 3 online gestart. Gisteren was er de mogelijkheid om vragen te stellen, de gedrukte brochure op te halen of direct een financiële check te laten doen door de Rabobank tijdens de informatiebijeenkomst. We kijken terug op een geslaagde avond!

Lees verder

Waar liggen de verschillende bouwnummers in fase 3? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Alle woningen staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de 41 nieuwe woningen in de laatste fase van Julia's Eiland? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de 41 prachtige woningen in de derde fase van Julia's Eiland. De datum van de online start verkoop en de informatieavond zijn bekend.

Lees verder

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de woningen in de derde en laatste fase van Julia's Eiland. Heeft meer dan 1 kandidaat een voorkeur voor hetzelfde huis? Dan kijken wij bij de toewijzing namelijk of iemand een financiële check heeft gedaan.

Lees verder

Bekijk nu de impressies van de 41 prachtige woningen in Julia's Eiland fase 3, de allerlaatste fase vlakbij het centrum van Wateringen.

Lees verder

De plattegronden van fase 3 zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen. Bekijk plattegronden bij de woningen.

Lees verder

Fase 3 krijgt steeds meer vorm. De contouren zijn al goed zichtbaar en de voorbereidingen zijn in volle gang. De prijzen zijn bekend van de derde fase van Julia's Eiland. Deze starten bij € 319.850,- v.o.n.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?