Julia's Eiland
Logo Logo

Maak kennis met de allerlaatste woningen in Julia's Eiland. Tussen de Noordweg en Julia's Eiland fase 2 verrijzen straks 41 woningen in verschillende typen. Wil je op de hoogte blijven? Meld je nu alvast aan als belangstellende en blijf op de hoogte!

Lees verder

Het was afgelopen vrijdagmiddag druk in de kantine van sportvereniging VELO in Wateringen. Meer dan 200 toekomstige bewoners waren aanwezig om de officiële handeling bij te wonen en hun nieuwe buren te ontmoeten.

Lees verder

Vorige week zijn van de eerste fase de laatste twee koopovereenkomsten getekend. Alle woningen in de eerste fase van Julia's Eiland zijn nu verkocht! Wij wensen alle kopers alvast heel veel woonplezier!

Lees verder

Goed nieuws! Alle woningen in de tweede fase van Julia's Eiland zijn verkocht! Afgelopen week zijn de laatste koopovereenkomsten van de twee-onder-een-kapwoningen getekend. Wij wensen alle kopers alvast heel veel woonplezier!

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van Julia's Eiland fase 2. Gister zijn de brieven de deur uit gegaan met het nieuws dat de bouw van de 31 woningen deze fase van Julia's Eiland definitief gebouwd gaan worden. Kopers, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Afgelopen vrijdag zijn de brieven de deur uit gegaan met het nieuws dat de bouw van de 45 nieuwe woningen in de eerste fase van Julia's Eiland definitief gebouwd gaan worden. Kopers, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Waar liggen de verschillende type woningen in de tweede fase van Julia's Eiland? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Alle woningen staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

Na het succes van Julia's Eiland fase 1 is het nu tijd voor de tweede fase. De verkoop van de 31 nieuwe woningen gaat op dinsdag 4 juli van start. Achter de schermen zetten we de laatste puntjes op de i voor de start verkoop.

Lees verder

Het is bijna zover! We starten met de verkoop van de tweede fase van Julia's Eiland. In dit nieuwsbericht vertellen wij je alles over de verkoopprocedure.

Lees verder

Wegens het succes van de eerste fase van Julia's Eiland komen er nog 31 schitterende woningen in de tweede fase van deze nieuwbouwwijk in Wateringen. Hier woon je in een groene en waterrijke omgeving, ideaal voor kinderen. Je woont dichtbij of vlakbij het water, sommige woningen hebben zelf een heerlijke vlonder waar je in de zomer een boek kunt lezen terwijl je met je voeten in het water zit.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?