Definitieve plattegronden fase 3

De plattegronden van de derde en laatste fase van Julia's Eiland zijn helemaal af en zijn te bekijken bij het woningtype van je keuze. Bekijk de indelingen en start met inrichten!

Start met inrichten

Je kan nu echt aan de slag met inrichten. Kun jij je al voorstellen hoe je je nieuwe woning wilt indelen? Laat je gedachten de vrije loop. Zie jij jezelf al zitten op je nieuwe bank? Waar plaatsen we de eetkamer talfel? En hangt de lamp dan wel boven de tafel? En in welke slaapkamer zie je jouw kinderen al slapen? Hoe delen we de zolderverdieping in? Welke kleur geef je de wand in de keuken? De vloer. Wat doen we op de vloer met vloerverwarming? Leuk om nu alvast over na te denken.  

>> bekijk de plattegronden

definitieve plattegronden fase 3
definitieve plattegronden fase 3
definitieve plattegronden fase 3

Interesse? Maak een account aan

Het duurt niet lang meer. Dan start de verkoop van Julia's Eiland fase 3. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks een woning wilt kopen in deze fase. Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer.  Maak een account aan en like je favoriete woning. Zo hoor je als eerste wanneer de verkoop start. 

>> Hoe maak je Mijn Eigen Huis account aan

Lees hoe dit werkt Maak je Mijn Eigen Huis Account aan
Ik wil niets missen fase 3! Meld je aan bij de woning van je keuze!