Het is tijd voor nieuw aanbod!

Wil je straks wonen op een eiland in Wateringen? Maak kennis met Julia's Eiland! Een schitterende nieuwbouwwijk in Wateringen. Hier woon je in een groene en waterrijke omgeving, ideaal voor kinderen. Je woont dichtbij of vlakbij het water, sommige woningen hebben zelf een heerlijke vlonder waar je in de zomer een boek kunt lezen terwijl je met je voeten in het water zit.

Julias eiland Wateringen

In de plannen van Julia's Eiland wordt uitgegaan van circa 80 woningen die samen één eiland vormen. Stuk voor stuk worden dit woningen die passen bij het dorpse karakter van Wateringen. Door de sfeervolle architectuur vormt dit wijkje een bijzondere eenheid en tegelijkertijd heb je ook veel keus. Van ruime eengezinswoning tot riante 2 onder 1 kapwoningen in verschillende prijsklassen.

Fase 1

In de eerste fase komen rijwoningen, ruime herenhuizen en 2 onder 1 kapwoningen in drie verschillende typen. De voorbereidingen voor de eerste fase van in totaal 45 woningen zijn in volle gang. Naar verwachting zijn alle verkoopdocumenten, waaronder de brochure, het meer- en minderwerk en de definitieve prijzen in oktober gereed. Vanaf dat moment kan je je inschrijven op jouw droomwoning in Julia's Eiland. 

Nieuwbouwwoningen Wateringen
en blijf op de hoogte Schrijf je in
2 onder 1 kap, rijwoningen en herenhuizen Bekijk alle woningtype