Maak kennis met fase 2!

Wegens het succes van de eerste fase van Julia's Eiland komen er nog 31 schitterende woningen in de tweede fase van deze kleinschalige nieuwbouwwijk in Wateringen. Hier woon je in een groene en waterrijke omgeving, ideaal voor kinderen. Je woont dichtbij of vlakbij het water, sommige woningen hebben zelf een heerlijke vlonder waar je in de zomer een boek kunt lezen terwijl je met je voeten in het water zit.

Terugkerende woningtypes

In de tweede fase komen rijwoningen, ruime herenhuizen en 2 onder 1 kapwoningen in twee verschillende typen. Op één woningtype na (2 onder 1 kapwoning type F) komen alle woningtypes uit de eerste fase terug in de tweede fase. De voorbereidingen voor deze fase van in totaal 31 woningen zijn in volle gang. Nieuwsgierig naar de eerste informatie? Bekijk nu alvast de plattegronden, kenmerken en de prijzen van de verschillende woningtypes.

Begin juli start de verkoop
Naar verwachting zijn alle verkoopdocumenten, waaronder de brochure en het meer- en minderwerk  begin juli gereed. Vanaf dat moment kan je je inschrijven op jouw droomwoning in de tweede fase van Julia's Eiland.

Inschrijfprocedure fase 2

Heb je interesse in één van deze woningen in de tweede fase van Julia's Eiland? Lees dan verder hoe de inschrijving in zijn werk gaat en hoe de woningen toegewezen worden.  

Toewijzing woningen fase 2
De kandidaten die uitgeloot zijn voor een woning in fase 1 krijgen voorrang bij de toewijzing van fase 2. Deze kandidaten schrijven zich binnen de inschrijftermijn van fase 2 in. De toewijzing gaat op basis van de eerste voorkeur voor een bouwnummer. Bouwnummers die niet kunnen worden toegewezen aan kandidaten uit fase 1 worden toegewezen aan nieuwe kandidaten.

Meld je aan als belangstellende

In de komende weken wordt steeds meer informatie over tweede fase bekend. Heb je je aangemeld als belangstellende onder je favoriete woningtype, dan ontvang je voor de start verkoop uitgebreide verkoopinformatie via verschillende e-mailnieuwsbrieven. Zo kun je je straks goed voorbereiden op de start verkoop.

  Naar de woningen
  Planning fase 2