Maak kennis met fase 3

Maak kennis met de allerlaatste woningen in Julia's Eiland. Tussen de Noordweg en Julia's Eiland fase 2 verrijzen straks 41 prachtige woningen. Terugkerende woningtypes uit fase 1 en 2 en nieuwe riante vrijstaande villa's en twee-onder-een-kap villa's. Opnieuw een prachtig plan dat voor elk wat wils biedt.

2 nieuwe woningtypes!

Naast de bekende woningtypes A, B en C uit de eerdere fases werkt de architect aan nog twee nieuwe woningtypes. De fraaie wit gekeimde twee-onder-een-kapwoning type F met stijlvolle zijentree uit fase 1 wordt bij het ontwerp van de vrijstaande villa's en 2 onder 1 kap villa's als uitgangspunt genomen. Wat extra toe wordt gevoegd aan het ontwerp is meer woonruimte. De villa en 2 onder 1 kap villa hebben 185 en 195 m² woonoppervlakte en optioneel zijn diverse mogelijkheden om het huis naar wens af te bouwen.

2 nieuwe types

Schetsverkaveling fase 3

schetsverkaveling fase 4

Om je een beeld te geven waar de woningen ongeveer komen te liggen is er schetsverkaveling gemaakt. Op de schets is te zien dat naast fase 2 op het eiland vrijstaande villa's en 2 onder 1 kap villa's worden gerealiseerd. Deze woningen hebben prachtige zonnige tuinen aan het water waar je echt iets bijzonders van kan maken. Aan de overkant van het water zijn de tuinen gelegen van de andere villa's en meer richting de Noordweg vind je de bekende woningtypes A, B en C die ook in fase 1 en 2 zijn gerealiseerd.

De volledige schetsverkaveling bekijk je onderaan deze pagina of bij je favoriete woningtype.

Meld je aan!

Is je interesse gewekt? Ga dan naar de woningen en meld je aan als belangstellende bij je favoriete woningtype. Dan houden we je per e-mail op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de laatste fase van Julia's Eiland. Naar verwachting start de verkoop aan het begin van de zomer. In de aanloop naar de start verkoop zullen de koopsommen, woningplattegronden en optiemogelijkheden bekend worden gemaakt.