Zo mooi worden de woningen!

Benieuwd hoe de woningen in fase 3 er precies uit komen te zien? Bekijk nu de impressies van de 41 prachtige woningen in Julia's Eiland fase 3, de allerlaatste fase vlakbij het centrum van Wateringen! Naast terugkerende woningtypes komen er in deze fase ook twee nieuwe woningtypes: vrijstaande villa type G en twee-onder-een-kap villa type H. Beide types zijn geïnspireerd op woningtype F uit fase 1, de prachtige wit gekeimde woning met bijzondere zijentree. 

Zonnig wonen aan het water!

De derde fase van Julia’s Eiland is een ruim opgezet woonplan, omringd door deels groen en water. Hier verrijzen 8 vrijstaande villa’s, 8 twee-onder-een-kap villa’s, 11 herenhuizen en 14 rijwoningen. Een groot deel van de vrijstaande villa’s en een tweetal twee-onder-een-kapvilla’s vormen het sluitstuk van het eilanddeel van Julia’s Eiland. Gelegen op ruim opgezette kavels, waar altijd een plekje in de zon te vinden is, vormen zij een stijlvol ensemble rondom een groen plantsoen. De goede zonoriëntatie geldt overigens voor vrijwel alle 41 woningen in fase 3, net als de unieke ligging aan of nabij het water. 

Vrijstaand wonen op ruime kavels

vrijstaande villa's type G

Meld je aan!

Het duurt niet lang meer. Dan start de verkoop van Julia's Eiland fase 3. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks een woning wilt kopen in deze fase. Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer.  Maak een account aan en like je favoriete woningtype van fase 3. Zo hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

  Naar de woningen
  Wanneer start de verkoop?