Gezellig druk tijdens de informatiebijeenkomst

Na een succesvolle online start verkoop op donderdag 21 juni vond gisterenavond de informatiebijeenkomst over de laatste fase van Julia's Eiland in Juliahof plaats. Ruim 160 belangstellenden bezochten deze bijeenkomst en konden vragen stellen aan de aanwezige makelaars, medewerkers van de aannemer en direct een financiële check laten doen door financieel adviseurs van Rabobank Westland. We kijken terug op een geslaagde informatiebijeenkomst!

Financiële check op locatie!
Rabobank Westland was met haar mobiele kantoor aanwezig op de informatiebijeenkomst. Een groot aantal belangstellenden maakte van de gelegenheid gebruik om direct geheel vrijblijvend de benodigde financiële check door een van de aanwezige financieel adviseurs te laten uitvoeren.

Inschrijven t/m 2 juli

Er is veel belangstelling voor de woningen in deze fase van Julia's Eiland. Inmiddels hebben we een groot aantal inschrijvingen al mogen ontvangen. Online inschrijven kan nog tot maandag 2 juli om 17.00 uur, dus jouw kans op een woning in de laatste fase in Julia's Eiland is nog net zo groot als voor iemand die al een formulier heeft ingevuld. De formulieren worden niet in volgorde van binnenkomst behandeld.

  Naar de woningen
  Lees hoe de verkoop in zijn werk gaat