4 juli start verkoop!

Na het succes van Julia's Eiland fase 1 is het nu tijd voor de tweede fase. De verkoop van de 31 nieuwe woningen gaat op dinsdag 4 juli van start. Wanneer je je hebt aangemeld als belangstellende bij je favoriete woningtype of bouwnummer van fase 2 ontvang je om circa 17.00 uur een e-mailnieuwsbief met een link naar de digitale verkoopdocumenten en het inschrijfformulier. Heb je vragen of wil je de gedrukte brochure ontvangen? Je bent dinsdag 4 juli tussen 17.30 en 19.00 uur van harte welkom bij Scrumpy (adres: Plein 36B) in Wateringen. Dan overhandigen wij je graag de uitgebreide brochure en vertellen je alles over de woningen en de wijk. Achter de schermen zetten we de laatste puntjes op de i voor de start verkoop. De koopsommen alle bouwnummers in Julia's Eiland bekijk je nu alvast op de website. Meer informatie vind je onder de knop 'kenmerken' bij jouw favoriete bouwnummer!

 

4 juli 2017

Start verkoop fase 2

Waar? Scrumpy Hoe laat? Van 17.30 tot 19.00 uur

Persoonlijke inschrijflink

Sta je nog niet met je persoonlijk gegevens aangemeld als belangstellende op het woningtype van jouw voorkeur, maar ben je wel geïnteresseerd? Doe dit dan alsnog bij je favoriete woning in fase 2! Zo ontvang je op dinsdag 4 juli om circa 17.00 uur een persoonlijke link, om je in te kunnen schrijven op jouw favoriete bouwnummers (maximaal 5). Meer informatie over hoe het de online start verkoop in zijn werk gaat lees je in het nieuwsbericht. 

Zoek je huis op de kavelkaart

Waar staat precies dat leuke huis? Alle woningen van de tweede fase van Julia's Eiland staan nu in een kavelkaart. Bekijk de ligging van je droomwoning! *De afbeelding is het beste te bekijken vanaf de computer. 

juliaseilandfase2
Hoe gaat de verkoop in zijn werk? Lees het hier!
Meer weten over de woningen? Ga naar het woningaanbod