10 maart online start verkoop!

We hebben goed nieuws te vertellen over de prachtige woningen van Julia's Eiland fase 1. De datum van de start verkoop is bekend. Op vrijdag 10 maart om circa 17.00 uur gaat de verkoop online van start en op woensdag 15 maart vindt er tussen 17.00 en 18.30 uur bij Scrumpy een informatiebijeenkomst plaats! Achter de schermen zetten we de laatste puntjes op de i voor de online start verkoop en de informatieavond. Ook de koopsommen en de afmetingen van de tuinen van alle bouwnummers in Julia's Eiland bekijk je nu alvast op de website. Meer informatie vind je onder de knop 'kenmerken' bij jouw favoriete bouwnummer!

Informatieavond 15 maart

Heb je vragen over de verkoopdocumenten of het inschrijven? Bezoek dan de informatiebijeenkomst op woensdag 15 maart. Je bent tussen 17.00 en 18.30 van harte welkom bij Scrumpy in Wateringen. Dan overhandigen wij je graag de uitgebreide brochure en vertellen je alles over de woningen en de wijk.

2 onder 1 kap woningen type F

Persoonlijke inschrijflink

Sta je nog niet met je persoonlijk gegevens aangemeld als belangstellende op het woningtype van jouw voorkeur, maar ben je wel geïnteresseerd? Doe dit dan alsnog! Zo ontvang je op vrijdag 10 maart om circa 17.00 uur een persoonlijke link, om je in te kunnen schrijven op jouw favoriete bouwnummers (maximaal 5). Meer informatie over hoe het de online start verkoop in zijn werk gaat lees je in het nieuwsbericht. 

Zoek je huis op de kavelkaart

Waar staat precies dat leuke huis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Ligt het huis aan een doorgaande straat of aan het water? Alle woningen van de eerste fase van Julia's Eiland staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

  Hoe gaat de verkoop in zijn werk?
Meer weten over de woningen? Ga naar het woningaanbod