Opgeleverd

Wonen op Julia's Eiland

Wonen op een eiland in Wateringen? Het kan in Julia’s Eiland, een kleinschalig nieuwbouwproject in Juliahof. Hier woon je in een groene en waterrijke omgeving, waar het voor kinderen ideaal is om op te groeien. Daarnaast is het slechts een paar minuten lopen naar het centrum van Wateringen.

image alt

Direct aan het water

In Julia’s Eiland zijn 45 woningen gebouwd. Naast luxe 2 onder 1 kapwoningen aan het water vind je er ook statige herenhuizen en rijwoningen, allemaal ontworpen door 4D Architecten en gebouwd door aannemer Boele en Van Eesteren. De woningen zijn opgeleverd in de zomer van 2021. Je woont hier direct aan het water en sommige woningen hebben zelfs een heerlijke vlonder.

Bekroond met een architectuurprijs

Julia’s Eiland is bekroond met een architectuurprijs: de Adriaan Dessing Prijs. De vakjury prees onder meer de prettige woonomgeving met gevarieerde architectuur. Het eiland heeft daarmee zijn eigen karakter ten opzichte van omliggende projecten zonder overigens de confrontatie op te zoeken. Er is ook sprake van een zorgvuldige stedenbouwkundige opzet door bestaande richtingen van de omgeving en zichtlijnen op de oude kerk van Wateringen over te nemen.