Julia's Villa's
Logo Logo

Het gaat goed met de verkopen van de 2 onder 1 kap en vrijstaande villa's van Julia's Villa's in Wateringen. Naar verwachting start de aannemer in het derde kwartaal met de bouw van de 15 schitterende woningen op grens van Den Haag en Wateringen. Wil je hier ook wonen? Er is nog een enkele woning beschikbaar!

Lees verder

Waar staat precies dat leuke huis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? En: waar ligt de woning precies aan de Kwaklaan? Alle woningen staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

De verkoop van de 15 prachtige woningen van Julia's Villa's in Wateringen is succesvol gestart. Ruim 50 geïnteresseerden bezochten de verkoopbijeenkomst en lieten zich uitgebreid informeren. De sfeer was goed en bezoekers reageerden enthousiast op de brochure.

Lees verder

Op donderdag 6 oktober start de verkoop van de 15 schitterende woningen van Julia's Villa's. Heb je interesse in één van deze mooie woningen? Lees dan verder hoe je deze woning kunt bemachtigen.

Lees verder

Goed nieuws! Donderdag 6 oktober start de verkoop van de 15 vrijstaande villa's en twee-onder-een-kap villa's in Wateringen. Aan het begin van de avond gaat bij Eetcafe Scrumpy in Wateringen de verkoop van start. Reserveer deze datum alvast in je agenda.

Lees verder

Goed nieuws! We starten na de zomer met de verkoop van de nieuwe woningen in Juliahof. Aan de Kwaklaan komen schitterende 2 onder 1 kapwoningen vrijstaande woningen met een ruime tuin op het zuidwesten.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?