Julia's Villa's
Logo Logo

Voorzieningen rondom Julia’s Villa’s

Zie je jezelf al genieten in de tuin met een goede wijn van Wijnhandel van Schie en een kaasje van Vers5? Je haalt het gewoon op de Herenstraat, om de hoek van de Kwaklaan. Wonen inJulia’s Villa’s is dan ook heerlijk comfortabel. Want je woont hier niet alleen in een schitterend karakteristiek huis in jaren 30 stijl, ook woon je gunstig ten opzichte van het oude centrum van Wateringen.

Scholen

Op loopafstand van Julia’s Villa’s starten de allerkleinsten op kinderdagverblijf Villa Okidoki. Iets verderop vind je 2Schuiten, een opvang van de bekende 2Samen organisatie. Zijn ze iets groter dan kunnen ze zo naar basisschool De Fontein, De Gantel, Pius X of de Pieter van de Plasschool. Maar liefst 4 basisscholen, allemaal op maximaal 5 minuten fietsen! De tieners hebben het helemaal goed. Die kunnen hun wekker 5 minuten voor de bel gaat zetten. Het Wateringse Veld College ligt namelijk aan een zijstraat van Julia’s Villa’s. Van MAVO tot aan Gymnasium en tweetalige richtingen, elke leergang is hier mogelijk.

 

Spelen

Juliahof is een waar speelparadijs. Het is zo’n wijk waar de kinderen nog gewoon op straat kunnen spelen. En alsof dat nog niet genoeg is heb je om de hoek van Julia’s Villa’s een heus groen speeleiland. Op 5 minuten fietsafstand vind je ook nog eens de alom bekende grote Wateringse speeltuin de Kinderster. Hier zijn generaties al spelend opgegroeid. En nu is het de beurt aan jouw kinderen om hier mooie jeugdherinneringen te maken!

 

Winkels en horeca

In Wateringen centrum zijn allerlei dagwinkels. Hier doe je je dagelijkse boodschappen bij Jumbo of Albert Heijn en kun je terecht voor mooie speciaalzaken als een groenteboer, kaaswinkel en notenzaak. Natuurlijk ontbreken de lokale bakker, wijnspecialist en slager niet. Je kunt in het oude centrum ook heerlijk lunchen en een vers schepijsje halen met de kinderen. Of ga samen uitgebreid dineren bij Brasserie Brothers in het prachtige monumentale pand aan het Plein.

 

Sporten

De grootste sportvereniging in de directe omgeving (op 5 minuten fietsen) is VELO met onder andere afdelingen voor voetbal, handbal, badminton, judo en volleybal. Hockey Club Wateringse Veld ligt ook op 5 minuten fietsafstand. Stap in de auto en een kwartier later sta je met je golfclubs op Golfbaan Delfland. Heerlijk!

 

Natuur & Zee

Op 5 minuten loopafstand vind je ’t Hof Park. Hier kun je lekker wandelen of joggen als je daar zin in hebt. Voor nog meer groen ga je naar Stadslandschap Hoekpolder. Echt lekker uitwaaien doe je natuurlijk op het strand. Kijkduin ligt op 30 minuten fietsafstand! In de zomer lig je er lekker te genieten bij een van de strandtenten en in de winter maak je je hoofd leeg met een lange strandwandeling.

 

Parkeren

Aan Julia’s Villa’s kun je altijd je auto kwijt. Hier heb je op eigen terrein een of meerdere parkeerplekken. Zoeken naar een parkeerplek behoort zo tot het verleden. Krijg je bezoek of houd je een feestje? Iedereen kan in de buurt gratis parkeren en er is meer dan genoeg plek.

 

Afval

De bewoners aan Julia’s Villa’s krijgen van de gemeente rolcontainers voor papier, restafval en groenafval. Deze worden wekelijks geleegd.

 

Elektrische oplaadpaal

Heb je een elektrische auto? Dan kun je zonder problemen op eigen terrein een oplaadpaal realiseren. Vraag deze aan bij de aanbieder van elektrische oplaadpalen van jouw keuze.

Hond uitlaten

Met zoveel groen in de buurt en een park op loopafstand kun je heerlijk je hond uitlaten in de buurt. Neem wel een zakje mee en houdt ‘m aangelijnd waar dat verplicht is.

Legenda
Kies woningsoort 3
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?